Σελίδες

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010


Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους οι DAKRYA ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, που θα φέρει τον τίτλο “CRIME SCENE”.

Στα 2 χρόνια που μεσολάβησαν το συγκρότημα προχώρησε σε διάφορες αλλαγές όσον αφορά τον ήχο του αλλά και τη σύσταση των μελών του. Με περισσότερα πειραματικά στοιχεία κι ακόμη πιο έντονη την θεατρική προσέγγιση στο ύφος των τραγουδιών, ο νέος ήχος των DAKRYA ξεφεύγει από το πλαίσιο του ατμοσφαιρικού gothic metal αγγίζοντας μια πιο avantgarde αισθητική.

Αυτή την περίοδο το συγκρότημα βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρίες σχετικά με την κυκλοφορία του δίσκου και μπορείτε να ακούσετε ένα από τα καινούργια τραγούδια στο ανανεωμένο MySpace τους. ( http://www.myspace.com/dakrya )

Οι ηχογραφήσεις των drums έγιναν στα Zero Gravity Studios στην Αθήνα ενώ όλες οι υπόλοιπες ηχογραφήσεις των οργάνων και των φωνητικών πραγματοποιήθηκαν στα Grindhouse Studios υπό την επιμέλεια του Γιώργου Μπόκου (Rotting Christ). Την μίξη του δίσκου επιμελήθηκε ο Pelle Saether (Diablo Swing Orchestra, Draconian, Madder Mortem) στα Underground Studios της Σουηδίας και το mastering υπογράφει ο Göran Finnberg (Opeth, In Flames, Dark Tranquillity, Arch Enemy) από το Mastering Room AB στο Gothenburg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου